PROF. DR. NURTEN ÇETİN, EDİRNE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ'DE MİLLİ MÜCADELEDE EDİRNE BAŞLIKLI BİR KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİ

Prof. Dr. Nurten Çetin, Edirne Sosyal Bilimler lisesi öğrencileri ile buluştu.  Edirne Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Okul Müdürü Metin Cermaoğlu, Müdür Yardımcısı Kamil Andıç  okul öğretmenleri, 11 ve 12. sınıf öğrencileri katıldı. Büyük bir katılımla gerçekleşen  sunumda öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.
Sosyal Bilimler Lisesi Okulu Tarih Zümresince organize edilen etkinliğe ve Okul Yönetimine  bu anlamlı sunumu düzenledikleri için teşekkür eden Trakya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Nurten Çetin'in arşiv belgeleri ve döneme ait görseller aracılığıyla önemli bilgiler verdiği sunumun ardından, Okul Müdürü Metin Cermaoğlu, Prof. Dr. Nurten Çetin’e teşekkür ederek okul adına çiçek takdim etti.
Bu içerik 26.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 67 kez okundu.