BÖLÜMÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORYANTASYON PROGRAMI

13 Ekim 2023 tarihinde Tarih Bölümü 1. Sınıf Örgün Öğretim ve II. Öğretim öğrencilerine yönelik olarak oryantasyon programı düzenlenmiştir.
Bu program dâhilinde öğrencilerimize, Trakya Üniversitesi ve Edirne tanıtım filmleri izletilerek hem üniversite hem de Edirne Şehri hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuştur. Programımıza katılan Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin KILIÇ, öğrencilerimize eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında bilgilendirmelerde bulunmuştur.
Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten ÇETİN ise bölümümüzün ders müfredatı ve kadrosu hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunmuş, Dr. Arş. Gör. Hakan ŞALLI tararfından hazırlanan sunu öğrenciler tarafından izlenmiştir. Sununun ardından öğrencilerimizin yönelttiği sorular programa katılan diğer hocalarımızla bilrikte cevaplandırılmıştır.
Ayrıca oryanstasyon programı kapsamında 9Ekim 2023 tarihinde düzenlenen Edirne Gezisinde ise öğrencilere Sultan II. Bayezid Külliyesi, Karaağaç Tren İstasyonu, Lozan Anıtı ve Müzesi ve Hıdırlık Tabyası ziyaret edilmiştir.
Ek Resimler
Bu içerik 14.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 184 kez okundu.