BÖLÜMÜMÜZDE “MEZUNLAR KONUŞUYOR-2” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarih Bölümü Mezunlar Konuşuyor II Etkinliği Kapsamında Rüstem Kızıldağ'ı konuk etti. Program, 7 Hazira 2023 günü saat 20.00’da çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Programın konuğu bölümümüz 1995 yılı mezunu Kastamonu Yargı Akademi Öğretmeni ve Kurucu Ortağı, KPSS ve YKS Hazırlık Kitabı Yazarı Rüstem  Kızıldağ idi.
Tarih Bölümü Arş. Gör. Dr. Can Tankut ESMEN'in moderatörlüğünü yaptığı programda, önce Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten ÇETİN söz aldı. Bugün düzenlenen Mezunlar Konuşuyor-2 programının yanı sıra benzeri programların sayısını arttırarak mezun deneyimlerinin öğrencilerle paylaşılmasına olanak sağlayacaklarını ve mezunlarımızı ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirtti. Devamında Arş. Gör. Dr. Can Tankut Esmen, Kzııldağ'ın biyografisini okuduktan sonra Kızıldağ'a söz verildi.
Kzııldağ, meslekteki 25 yıllık tecrübesini aktarırıken özellikle kamu ve özel sektör arasındaki benzerlik ve farklılıkar üzerine odaklandı. Bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizn katkı ve sorularıyla derinlik kazanan program, özellikke yeni mezun olacak öğrencilerimiz için tecrübeye dayalı oldukça verimli bir içerik meydana getirdi.
ResimResim

Bu içerik 08.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 183 kez okundu.