2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Bölümümüze yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Örgün ve İkinci Öğretim öğrencilerimiz için ayrı ayrı gerçekleştirilen programa Fakültemiz Dekanı ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU, Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Bülent YILDIRIM, Yeniçağ Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Cengiz FEDAKAR ve Yakınçağ Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aziz TEKDEMİR katılarak öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Üniversitemizin ve Bölümümüzün tanıtım filminin gösterimiyle başlayan programda, öğrencilerimiz fakültemizin ve bölümümüzün fiziki yapısı, idari ve akademik kadrosu hakkında bilgilendirilmekle birlikte yararlanabilecekleri ortak alanlar (Sağlık, Yemekhane, Yurt, Kütüphane vb.) ve yerleşkeler tanıtıldı. Oryantasyon programı, öğrencilerimize sınıf danışmanlıkları, kredi sistemi, yönetmelikler ve sınav sistemi hakkındaki bilgilendirmelerle devam etti.
Sonrasında Fakültemiz Dekanı ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU ve Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Bülent YILDIRIM, birer konuşma yaparak öğrencilerimize iyi dileklerini ilettiler. Program, hocalarımızın birinci sınıf öğrencilerinin sordukları sorulara verdikleri cevaplarla son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 07.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 319 kez okundu.